top of page
Banner website - gratis wenskaart 2.jpg

Stuur een gratis kaart!

Het mooiste geschenk dat je iemand kunt geven is oprechte aandacht. Om deze reden steekt WEOS Coaching mensen in het onderwijs en de zorg een hart onder de riem. Help je mee? Schrijf jouw persoonlijke bericht en wij sturen hem op naar een instelling in regio Alkmaar.

Hoe werkt het? 
Je kunt een persoonlijke boodschap insturen voor iemand in de zorg of het onderwijs. WEOS Coaching schrijft de kaart en stuurt het kaartje toe naar een zorg- en onderwijsinstelling in regio Alkmaar. De kosten zijn voor ons. Van te voren weet je niet wie je kaartje ontvangt. Wat je wel weet is dat je iemand hier heel blij mee maakt. Blijf op de hoogte van de actie, volg ons op Instagram!

Jij gaat iemand blij maken. Dankjewel!

Hoe weet ik wie mijn kaart ontvangt? 
Je weet van te voren niet wie jouw kaart ontvangt. Maar één ding is zeker: je gaat een glimlach toveren op een gezicht van iemand in de zorg of het onderwijs. Dat is een mooi geschenk, niet? Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van deze actie.

Moet ik mijn gegevens invullen?

Nee, maar we proberen de actie zo persoonlijk mogelijk te maken. Je kunt je e-mailadres achterlaten zodat je meer informatie ontvangt over de actie. Dit is een eenmalige e-mail.

Hoeveel kaarten mag je versturen? 

Er zit geen limiet aan het aantal kaarten dat je kunt sturen. De actie loopt zolang de voorraad strekt. We willen zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid geven om mee te kunnen doen aan de actie.

Wanneer worden de kaarten verstuurd?

De kaarten worden in maart verstuurd. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van deze actie.

bottom of page