top of page
Image by Francesco Ungaro

AMBITIECOACH

SNEL TOT DE KERN, DIRECT AAN DE SLAG.

De AmbitieMonitor is speciaal ontwikkeld om inzicht te krijgen in de eigenschappen die je nodig hebt om daadwerkelijk je ambitie te realiseren. Het geeft inzicht hoe een medewerker of team scoort ten opzichte van deze eigenschappen, zodat je gericht stappen kunt zetten.

 

Uniek concept

Met de AmbitieMonitor helpt WEOS mensen, teams en organisaties met een uniek concept dat de wensen en doelen van mensen koppelt aan de eigenschappen die nodig zijn om deze op succesvolle wijze te realiseren. Op basis van een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst wordt een Ambitierapport vervaardigd. Hierin wordt visueel inzichtelijk gemaakt hoe de essentiële eigenschappen die nodig zijn (zoals bv motivatie, mindset, wilskracht, eigenaarschap en zelfreflectie, zie afb. hieronder) zich verhouden tot het ambitieniveau.

 

Het geeft geen adviezen. Het daagt uit om zelf, eventueel met behulp van anderen, de oplossing te vinden. Dit kan door iets dat al goed loopt te perfectioneren. Of door juist je blinde vlek zichtbaar te maken en daar mee aan de gang te gaan. Doordat het je eigen oplossingen zijn ben je meer gemotiveerd dit ook uit te voeren. Met de AmbitieMonitor kun je praktische korte termijn doelen stellen waarmee je direct  aan de slag kunt en die je helpen daadwerkelijk te veranderen.

ambitiemodel_1000px.jpg
Logo AmbitieCoach_logo_ex-text.png
bottom of page