top of page

Positiviteit en kracht

Bepaalde gedachten kunnen veel invloed hebben op je hele staat van bewustzijn. Het kan je leven kleuren op de manier zoals jij het werkelijk zou willen zien. Als je de gedachte hebt dat alles negatief is, dan zal dit om je heen ook zo lijken.

Positieve mindset

Men is zich meestal niet bewust hoeveel invloed onze gedachten kunnen hebben op onze ware gevoelens. Het creëren van je gevoelens vergt oefening en wilskracht, maar als je echt je leven wilt veranderen en anders naar het leven wilt kijken, dan zal je er alles aan doen om van je negatieve mindset een positieve mindset te maken. 'Sporten mag, bewegen moet' is een metafoor wat ik hierbij graag inzet. Het is de beste manier om aan je positieve mindset te werken.

 

Door de focus niet bij een ander te leggen, maar bij jezelf, kun je jouw wereld veranderen. Als je altijd naar een ander blijft kijken, ligt de vraag niet bij jezelf. Je weet immers niet hoe het iemand anders vergaat.

 

Neem je verantwoordelijkheid

Wil je in beweging blijven en het heft in eigen handen nemen om jouw leven positiviteit en kracht te geven? Neem dan je verantwoordelijkheid over je doelen die je stelt in het leven, ongeacht het verleden, of de toekomst. Stapje bij beetje en beetje bij stapje zul je dan merken dat je meer in je kracht komt te staan. Fanatiek zijn of gewoon zorgen dat je altijd bezig bent met jezelf te ontwikkelen, vergt een mindset die bewust is van het vallen en opstaan. Dit is zoals het is en zoals het altijd zal zijn. Het gaat er alleen maar om hoe jij ermee om gaat.

bottom of page