top of page
IMG_5130-1.jpg

MARTIN GEMIN

VERBINDER. REALIST. INNOVATIEF.

 

Ik zorg ervoor dat mensen die oprechte aandacht krijgen, het ervaren als een geschenk. Sociale innovaties, zoals het praten over datgeen wat er werkelijk toe doet. Het verwijst naar de manier waarop mensen met elkaar samenwerken om het beste uit zichzelf én het werk te halen.

De kern van mijn succes heeft niets te maken met targets of doelstellingen. Het heeft alles te maken met openstaan voor mensen om je heen en de kracht van de ander benutten om samen tot grootse prestaties te komen. Sociaal innoveren, dus slimmer, flexibeler en dynamisch organiseren, wat vraagt om verantwoordelijkheid en kwetsbaarheid. Ik voer daarom altijd een dialoog. Praten over passies, overtuigingen en groeimotivaties. Als je denkt alles te weten, hoe kun je dan openstaan voor informatie?

SUSANA ARROYO GEMIN

INTUÏTIEF. WARM. VERBINDER.

 

Door hoe mijn leven is gegaan, ben ik heel lang op zoek geweest naar mijn identiteit; wie ben ik eigenlijk? Ik ben toen in aanraking gekomen met coaching. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik inzichten heb gekregen over wat mijn beperkende overtuigingen en denkpatronen zijn. Hierdoor ben ik een betere versie van mezelf geworden en die groei gun ik iedereen. Coaching stelt je namelijk in staat om een visie op het leven te hebben waarin alles mogelijk is, zolang je er meer in gelooft en bereid bent om je maskers, rollen, overtuigingen en angsten onder ogen te zien om weer in contact te komen met je authentieke zelf.

 

Vanuit een veilige omgeving waarin je je kan openstellen, begeleid ik je met je levensvraag. Ben jij er klaar voor om een betere versie van jezelf te worden?

IMG_5096-1.jpg
Logo met achtergrond.jpg

LOGO VAN WEOS

Ons logo heeft de vorm van een pentagoon. Een pentagoon bestaat uit vijf hoeken en is een van de vaste geometrische figuren die perfect in elkaar past.  Symbolisch gezien heeft het figuur meerdere betekenissen. In het algemeen zijn er vier elementen: aarde, vuur, water en lucht. Deze elementen staan voor de type mens en de daarbij behorende kwaliteiten, leerdoelen, valkuilen en irritaties.


Het pentagoon voegt hier als vijfde element 'de geest' aan toe. Lichaam en geest staan in verbinding, dit is ook de reden waarom wij je tijdens coaching ook bewust contact laten maken met je gevoel, hoe en waar voel je dat in je lichaam. Als je blokkades in je hoofd opheft, dan zul je dat ook merken aan je lichaam. Je zult vrijer kunnen ademen, de spreekwoordelijke steen in je maag en ook de last van je schouders kunnen hierdoor verdwijnen.

bottom of page