top of page
Kleurrijke heteluchtballonnen

PRAKTISCHE INFO

Hoe Aan de slag met belangrijke thema's in je leven? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek van 30 min. Als we besluiten om samen te werken, dan volgt er een afspraak voor een intakegesprek. Het intakegesprek duurt 1,5 uur. Voorafgaand aan het intakegesprek ontvang je een intakeformulier die wij, voordat de afspraak plaatsvindt, ingevuld retour willen ontvangen.
 

Ieder traject start met het formuleren van de hulpvraag en het opstellen van (leer)doelen. Duur van het traject kan zitten tussen 3-8 sessies, afhankelijk wat je hulpvraag is. Uiteraard kan het ook zo zijn dat je maar een paar sessies nodig hebt. De frequentie van de sessies zal in het begin 2-wekelijks zijn. Een sessie duurt gemiddeld 75 min.

Wat Elk persoon is uniek, daarom kan je bij voorhand niet zeggen wie wat nodig heeft, dit wordt gaandeweg het traject duidelijk. Uiteraard wordt er gepraat maar er wordt ook gebruik gemaakt van andere methodes door middel van oefeningen. De methodes die wij gebruiken zijn onder andere NLP, provocatief coaching en Mindfulness. Daarnaast krijg je van ons huiswerk mee, zodat je buiten de sessies om bewust met het proces bezig blijft.

Waar Wij maken gebruik van een ruimte van het Coachhuis (Van der Kaaijstraat 64) wat zich in het pand van Easy Offices in Alkmaar bevindt. De locatie ligt in het centrum van Alkmaar met ruime (gratis) parkeergelegenheid. Het station van Alkmaar is slechts op 100 meter afstand.

Coachen op andere locaties is bespreekbaar.

TARIEVEN

Particulieren tarief van € 105,- per uur incl BTW.

Je ontvangt achteraf een digitale factuur. Betaling per factuur is binnen 14 dagen.

 

Zakelijke tarief van € 120,- per uur, excl BTW, is van toepassing wanneer we factureren aan een bedrijf of organisatie en er een offerte gemaakt moet worden. Zakelijke coaching kan plaatsvinden op een externe locatie, zoals bijvoorbeeld het Coachhuis of in-company. Betaling per factuur is binnen 14 dagen.

Sessies duren 60-90 minuten en je hebt de mogelijkheid om naast de coachsessies ook via e-mail of per telefoon contact met ons te onderhouden.

Trajecten offerte op aanvraag

Coachingsgesprekken kunnen afhankelijk van de vraag in verschillende soorten trajecten worden gevolgd: kort, standaard en intensief. Coachtrajecten kunnen per saldo voordeliger zijn.

 

Kort coachingstraject: 3 of 4 sessies.

Standaard coachingstraject: 6 sessies.

Intensief coachingstraject: 8 sessies, voor een begeleiding die meer aandacht vraagt.

Goed om te weten

Vergoedingsmogelijkheden door werkgever
Veel werkgevers zijn bereid coaching te vergoeden als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket of vanuit het opleidingsbudget. Coaching kan een onderdeel zijn van je persoonlijke ontwikkeling, zowel op privé als op zakelijk gebied.

Zorgvergoeding is bij sommige verzekeraars mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. Informeer daarom altijd naar de mogelijkheden. Voor zelfstandig ondernemers is coaching meestal aftrekbaar voor de belasting.

 

Belastingaftrek voor particulieren

Coaching is mogelijk als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kalme zee
Glimlachende leraar

ONDERWIJS

De oudere helpen

ZORG

Werkpresentatie

MANAGEMENT

bottom of page